Farmacie veterinară Obor - cumpără online medicamente veterinare

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0762 071 001
retur-medicamente-farmacie

Politica de rambursări și returnări produse

In conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Cumparatorul persoana fizica beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din Contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si suportand doar costurile directe legate de returnarea produselor. Acest drept nu se aplica Cumparatorilor persoane juridice.

Vanzatorul are obligatia sa ramburseze toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Cumparatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din Contract a Cumparatorului.

Astfel, in cazul in care, in termen de 14 de zile de la livrare, Cumparatorul persoana fizica doreste sa returneze bunurile comandate, acest lucru este posibil cu plata costului de transport si fara nici o explicatie din partea acestuia, dar cu conditia obligatorie ca bunurile sa fie inca noi.

Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne aduceti la cunostinta decizia de retragere printr-un e-mail transmis la adresa [email protected] sau prin curier la adresa O.G.& I. LTD IMPEX SRL, Aleea Câmpul Moșilor 5, Halele Centrale Obor, București – cu mentiunea „WWW.VETERINARA.RO / RETUR”).

Pentru a respecta termenul de retragere din contract este suficient sa trimiteti informatiile solicitate in acest scop pana la expirarea termenului de 14 zile de la livrarea produsului. Instiintarea privind returul trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu codul produsului mentionat in Magazin la rubrica descrierea produsului, data la care v-a fost livrat si adresa de livrare, precum si contul bancar in care se va efectua rambursarea sumelor de bani incasate.

In cazul in care doriti sa va retrageti din contract, trimiteti produsele returnate la adresa: O.G.& I. LTD IMPEX SRL, Aleea Câmpul Moșilor 5, Halele Centrale Obor, București, cu mentiunea „VETERINARA.RO / RETUR” in ambalajul original, cu etichetele atasate la livrare. Produsul nu trebuie sa prezinte urme de folosire, desigilare din blistere sau defecte. Clientul suporta costurile directe de returnare a marfurilor (de ex. costurile cu expeditia coletului catre depozitul nostru).

ATENTIE: Medicamentele și alte produse farmaceutice desigilate din blistere, flacoanele desigilate sau alte produse medicale al căror ambalaj/recipient a fost desigilat NU POT FI RETURNATE!

In cazul imposibilitatii onorarii unei comenzi (lipsa stoc), Vanzatorul se obliga sa notifice prin e-mail Cumparatorul de lipsa de stoc si sa returneze contravaloarea bunurilor achitate in avans de catre Cumparator in termen de maxim 7 zile de la data notificarii.

Cumparatorul are obligatia de a verifica bunurile si serviciile in momentul livrarii si de a le receptiona doar daca acestea corespund specificatiilor din Comanda. Lipsa de conformitate poate fi constatata numai in momentul livrarii bunurilor, in prezenta reprezentantului firmei de curierat si va fi luata in calcul doar in urma incheierii de catre Curier a unui Proces Verbal de constatare a lipsei de conformitate.

In cazul lipsei de conformitate la livrare, Vanzatorul are obligatia de a aduce la conformitate in termenul legal si pe cheltuiala sa bunurile constatate ca fiind neconforme sau sa returneze pe cheltuiala sa bunurile care nu pot fi aduse la conformitate.

Eventualele litigii aparute intre Cumparator si Vanzator vor fi rezolvate pe cale amiabila, apeland la numarul 0762 071 001 sau la adresa [email protected].

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont
Categorii