Farmacie veterinară Obor - cumpără online medicamente veterinare

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0762 071 001

Despre noi

Farmacia Veterinara O.G. & I. Bucuresti își desfășoară activitatea într-o zonă foarte accesibilă și cunoscută din București, Hala Obor.

In cadrul farmaciei veterinare puteti gasi o gama larga de produse pentru ingrijirea si tratamentul animalelor de companie, medicamente de uz veterinar, produse antiparazitare interne si externe, diete și suplimente proteino-vitamino-minerale, atat pentru caini si pisici, cat si pentru alte animale de companie si animale de fermă: cabaline, bovine, ovine, porcine etc. Toate produsele sunt avizate de autoritatile competente și sunt oferite la preturi competitive.

Farmacia noastra veterinara din Bucuresti va pune la dispozitie si capcane pentru rozatoare, otrava pentru gandaci, soareci, sobolani, muste, tantari, molii dar si alte pesticide si biocide. Personalul calificat va poate ajuta sa alegeti cele mai potrivite produse pentru animalul dumneavoastra si va ofera consultanta privind administrarea lor.

icons8-vet-clinic-64

Farmacie veterinară București

Farmacia veterinară O.G.&I. este un loc de încredere pentru sănătatea și bunăstarea animalelor de companie și de fermă. Echipa noastră de specialiști în domeniul veterinar este dedicată sănătății animalelor și oferă cele mai bune servicii și produse pentru a le menține sănătoase și ferite de boli.

În farmacia noastră veterinara veți găsi o gamă largă de produse de calitate, de la hrană pentru animale de companie și de rentă, la medicamente și suplimente nutriționale care îmbunătățesc starea de sănătate a animalelor. Colaborăm numai cu furnizori de încredere și distribuim produse de la branduri renumite, astfel încât să avem certitudinea calității acestora.

Echipa noastră de farmaciști veterinari și tehnicieni veterinari este pregătită să vă ofere consultanță profesională în alegerea celor mai bune produse pentru animalul dumneavoastră de companie și să vă ofere informații despre modul de utilizare și administrare a acestora. Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a asigura sănătatea și fericirea animalului dumneavoastră.

Farmacia veterinara din Bucuresti O.G. & I. va pune la dispozitie produse antiparazitare, antiinfectioase, antiinflamatoare, otice, oftalmice și topice, vitamine și minerale, produse cosmetice pentru animale, hrana si accesorii, furaje si aditivi furajeri și multe altele. În plus, putem prepara medicamente personalizate pentru nevoile speciale ale animalelor dumneavoastră.

Livrăm rapid și sigur produsele de care aveți nevoie în toată țara, iar comenzile plasate online beneficiază de garanția de livrare și, în funcție de cuantumul comenzii, de transport gratuit. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă îngrijiți animalul de companie cu cea mai mare grijă și atenție, astfel încât să vă bucurați de momentele petrecute împreună, fără griji legate de starea de sănătate a acestuia.

Farmacia veterinară București vă mulțumește pentru încredere!

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont
Categorii