Farmacie veterinară Obor - cumpără online medicamente veterinare

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0762 071 001
Harta farmacie veterinara hala Obor

Farmacia Veterinara O.G. & I. Bucuresti isi desfasoară activitatea intr-o zona foarte accesibila si cunoscuta din Bucuresti, Hala Obor.

In cadrul farmaciei veterinare puteti gasi o gama foarte diversa de medicamente de uz veterinar, produse antiparazitare interne si externe, diete și suplimente proteino-vitamino-minerale, atat pentru caini si pisici, cat si pentru alte animale de companie si animale de fermă: cabaline, bovine, ovine, porcine etc.

Farmacia noastra veterinara din Bucuresti va pune la dispozitie produse antiparazitare, antiinfectioase, antiinflamatoare, otice, oftalmice și topice, vitamine și minerale, produse cosmetice pentru animale, hrana si accesorii, furaje si aditivi furajeri, precum si capcane pentru rozatoare, otrava pentru gandaci, soareci, sobolani, muste, tantari, molii dar si alte pesticide si biocide.

Informații utile pentru comenzile online din farmacia veterinară

Cum comand

1. Alegerea produselor:

Dupa studierea produselor si a preturilor, le puteti adauga in cosul dumneavoastra de cumparaturi apasand butonul Adaugă în coș. In cosul de cumparaturi puteti face modificari atat asupra produselor cat si a cantitatii acestora.

2. Continua cumparaturi:

Mai aveti ceva de adaugat? Va puteti intoarce oricand in magazinul online, iar lista de cumparaturi ramane neschimbata.

3. Calcularea estimativa a transportului si alegerea modului de transport:

Pentru a afla taxa de transport si modul acestuia accesati din rubrica „Taxe de livrare & taxes estimate”, locatia – Tara, Oras, Cod Postal (optional), apoi butonul.

In functie de adresa de livrarea modul de transport si taxa de livrare difera. Puteti verifica acest aspect prin apasarea butonului

Costul final va fi afisat in josul paginii, partea dreapta.

4. Finalizarea comenzii:

Ati terminat cu selectia produselor? Apasati butonul

Pasul 1. Optiuni finalizare:

Pentru finalizarea comezii aveti fie optiunea crearii unui cont, astfel veți putea face cumpărături mai rapid, veți putea urmări stadiul comenzilor și veți putea beneficia de reduceri / oferte promoționale. Fie sa continuati finalizarea fara crearea unui cont, doar prin completarea rubricilor de la Pasul 2.

Pasul 2. Detalii facturare:

Completati campurile „Detalii personale” si „Adresa”.

Rubricile marcate cu * au caracter obligatoriu.

Dupa completarea datelor apasati butonul.

Pasul 3. Detalii de livrare:

Acum puteti selecta „Detalii de livrare” – la adresa mentionata mai sus sau la o alta adresa. Dupa selectarea acestei optiuni apasati din nou

Pasul 4. Metoda de livrare:

Selectati una din variantele posibile, apoi

*Daca mai aveti alte observatii legate de produse, de timpul transportului, de intervalul orar in care sa ajunga la Dvs. Curierul, etc. La rubrica „Adaugati detalii suplimentare”

Pasul 5. Metoda de plata:

Plata comenzii se face in sistem ramburs.

Momentan, plata produselor se poate efectua doar Cash.

Bifati casuta „Termeni si conditii” din dreapta jos si apoi „Continua”

Pasul 6. Confirmare comanda:

Daca sunteti multumit(a) de alegerile facute puteti finaliza comanda apasand

* Aveti si optiunea pentru – pagina Acasa, sub in care scrieti efectiv comanda dorita si datele de contact, urmand sa va contactam noi .

Cum plătesc

Atunci când comandați produse pe site-ul nostru, puteți alege între două tipuri de plată, în funcție de ce considerați a fi cea mai convenabilă metodă pentru dvs.

Plata ramburs

Dacă preferați să achitați comanda în momentul livrării, puteți alege plata ramburs. Plata ramburs este o opțiune sigură și comodă, care vă permite să achitați suma comenzii la primirea acesteia, direct la curier. Plata ramburs este și opțiunea implicită pentru comenzile cu ridicare din farmacie, dumneavoastră urmând ssă achitați produsele în numerar la ridicarea acestora din farmacie.

Plata cu cardul online

Dacă doriți să efectuați plata online, puteți utiliza plata cu cardul. Această opțiune vă permite să plătiți comanda în avans și să finalizați procesul de achiziție fără a mai fi necesară  altă acțiune ulterioară. Toate tranzacțiile online sunt securizate și protejate, astfel încât să puteți fi sigur(ă) că informațiile dvs. personale și cele financiare sunt în siguranță.

ATENȚIE: Produsele care se eliberează pe bază de rețetă de la medicul veterinar pot fi plătite doar la ridicarea acestora din farmacie.

Vă asigurăm că indiferent de metoda de plată pe care o alegeți, procesul este ușor și rapid, iar plățile sunt procesate în siguranță și într-un timp foarte scurt.

Livrare

Livrare rapidă și în siguranță

Pentru livrarea rapidă și sigură a comenzilor efectuate online, lucrăm cu parteneri de încredere și cu o rețea diversă de curieri. Comenzile sunt procesate în cel mai scurt timp posibil și ambalate în siguranță, astfel încât să ajungă la destinație în condiții optime. De asemenea, toate comenzile beneficiază de un sistem de urmărire, astfel încât să puteți verifica statusul expedierii în timp real.

Livrarea la domiciliu se efectuează pe întreg teritoriul României prin curier rapid cu plata ramburs, costul transportului depinzând de greutatea coletului și valoarea comenzii. Pentru municipiul București puteti alege și varianta Ridicare din farmacie.

Comenzile pentru produse cu rețetă

Produsele care se eliberează pe bază de rețetă de la medicul veterinar pot fi ridicate doar din farmacie. Pentru a verifica disponibilitatea acestora, vă rugăm să folosiți oricare din metodele de contact disponibile în pagina produsului sau să ne vizitați în intervalul orelor de program la farmacia noastră din Halele Obor.

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont
Categorii