Farmacie veterinară Obor - cumpără online medicamente veterinare

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0762 071 001

Despre produsele eliberate doar pe bază de prescripție medicală / rețetă

Produsele care se eliberează pe bază de rețetă sunt medicamente care necesită prescripția medicului veterinar pentru a putea fi achiziționate. În farmacia noastră, aceste produse pot fi comandate și online, însă ridicarea lor se poate face doar din farmacie, pe baza prezentării rețetei medicale.

Aceste produse sunt marcate special pe site cu un mesaj încadrat de un chenar roșu, cu textul „ATENȚIE: Se eliberează doar pe bază de prescripție medicală. Acest produs se vinde numai în farmaciile veterinare.” similar imaginii de mai jos:

Produs cu reteta mesaj
produs cu reteta

Produsele eliberate pe bază de rețetă

Produsele care se eliberează pe bază de rețetă în farmacie sunt cele care necesită o recomandare medicală pentru a putea fi achiziționate.

Acestea includ medicamente pentru tratamentul afecțiunilor acute sau cronice, cum ar fi antibiotice, antidepresive, antiinflamatoare, analgezice, antialergice, medicamente pentru diabet sau tensiune arterială, precum și alte medicamente care necesită monitorizare și dozare atentă.

Farmaciștii care eliberează aceste produse sunt instruiți și certificați în mod corespunzător pentru a se asigura că produsele sunt prescrise și utilizate corect. În plus, trebuie să respecte strict regulile și procedurile privind gestionarea și evidențierea acestor produse, astfel încât să asigure siguranța animalelor.

Este important să se rețină că medicamentele eliberate pe bază de rețetă trebuie utilizate numai după recomandarea și prescripția medicului veterinar, iar posesorii de animale trebuie să urmeze întotdeauna instrucțiunile cu privire la dozare și administrare.

comanda online produs cu reteta

Pot comanda online produse cu rețetă?

Da, puteți plasa și online comenzile pentru produse care se eliberează pe bază de rețetă.

După înregistrarea comenzii, vă vom contacta pentru a confirma stocul și rezervarea lor pentru ridicare din farmacie. Aceasta întrucât deși toate produsele pot fi comandate și online, ridicarea lor se poate face doar din farmacie, pe baza prezentării rețetei medicale originale.

Farmacia Veterinara O.G. & I. Bucuresti deține atât o farmacie online, cât și una fizică, astfel încât puteți comanda produsele dorite și online, iar ridicarea lor o puteți face din farmacia aflată în Hala Obor. Toate produsele noastre sunt verificate cu atenție pentru a ne asigura că respectăm toate reglementările și standardele din domeniul farmaceutic.

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont
Categorii