Farmacie veterinară Obor - cumpără online medicamente veterinare

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0762 071 001

Bine ați venit pe noul blog Veterinara!

Începând de astăzi, am decis să lansăm acest blog, pentru a putea fi mai aproape de voi, cei care faceți parte din comunitatea noastră. Având în vedere că Veterinara a devenit mai mult decât o farmacie veterinară, s-a transformat într-un loc în care iubitorii de animale sosesc în căutarea unor sfaturi și îndrumări, acest blog ne va permite să fim mai aproape de voi.

Pornind de la sugestiile și întrebările voastre, echipa noastră vă va oferi articole utile și informative despre îngrijirea animalelor, noutăți care v-ar putea fi utile, dar și articole de interes general despre animalele de companie și nu numai. Lumea animalelor este atât de boagată și de surprinzătoare, încât tot timpul este câte ceva nou de descoperit sau de învățat.

Nu știi cum să ai grijă de animalele de companie în funcție de anotimp? Te interesează care este cea mai bună dietă pentru animalele convalescente? Vrei să știi de ce ai nevoie atunci când te hotărăști să ”adopți” un animal exotic pe care să îl ții în casă? Răspunsul la aceste întrebări și la multe altele le vei afla în curând pe blogul Veterinara.

Scopul nostru este să punem accentul pe legătura puternică ce se înfiripă între oameni și animale. Fie că este vorba despre informații care vă vor ajuta să asigurați o viață lungă și fericită a animalelor voastre, până la mici sfaturi și trucuri prin care să le arătați că le apreciați cu adevărat, vom încerca să abordăm subicte cât mai variate și cât mai interesante.

Mai vechi

Urinarea in locuri improprii la pisici. Cum putem corecta acest comportament?

Mai noi

Șamponul pentru cai, de la produs veterinar la soluție miraculoasă pentru un păr frumos și sănătos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont
Categorii